1000 km zelfstandig fietsen met Sara center vzw


Als persoon met een beperking zelfstandig (zonder bezemwagen) de Vlaanderenroute rijden klinkt als een uitdaging, niet?

Bij Sara Center vzw gaan we de uitdaging aan. In de zomer van 2023 organiseren we een fietskamp voor personen met een beperking. Samen gaan we de uitdaging aan om 1000 km in Vlaanderen te fietsen. Deze mooie bewegwijzerde fietsroute brengt ons van camping tot camping. Met onze kampeermaterialen op de fiets nemen we, na een dag fietsen, even rust aan een camping. Dagelijks willen we ongeveer 75 à 85 km fietsen. Ons doel is om elkaar aan te vullen waar nodig. Samen verleggen we grenzen, boosten we ons zelfvertrouwen en werken samen als een hecht team om er iets moois van te maken.

Om tegen volgende zomer in topvorm te zijn, trainen we elke zondag. Afhankelijk van de weersomstandigheden maken we een fietstocht of trainen we in de fitness. Vanaf maart 2023 beginnen we met het testen van ons materiaal, zo zijn we zeker van een goede uitrusting op ons fietskamp. Het fijne aan dit avontuur is dat we een beperkte groep willen betrekken waardoor iedereen inspraak kan hebben in dit avontuur.

 

Onze ergotherapeuten volgen alle voorbereidingen, technische aanpassingen en het verloop van het fietskamp op om er een onvergetelijk avontuur van te maken.

Zie jij dit avontuur helemaal zitten?

Stuur ons een e-mail via saracentervzw@gmail.com voor meer informatie.

Ga je niet graag alleen mee? Nodig gerust een vriend of buddy uit die mee wil op avontuur.